Forum electricity University of Torbat

انجمن علمی برق دانشگاه تربت حیدریه

Forum electricity University of Torbat

انجمن علمی برق دانشگاه تربت حیدریه

به وبلاگ انجمن برق دانشگاه تربت حیدریه خوش آمدید.
Forum electricity University of Torbat

انجمن علمی برق دانشگاه تربت حیدریه

تئوری بودن مطالب درسی در دانشگاه و سنگین بودن مباحث باعث شده است که یک دانشجوی مهندسی برق کم تر فرصت تحقیق در زمینه های تخصصی خود را داشته باشد چرا که این امر نیازمند زمان بسیار و همچنین افرادی قابل اعتماد است.
وبلاگ انجمن علمی برق دانشگاه تربت حیدریه با کمک دانشجویان فارغ التحصیل، کار آفرینان موفق، اساتید مجرب به عنوان مشاوران متخصص برق میتواند آنچه دانشجویان علاوه بر تئوریک محض نیاز دارند برآورده سازد.
این وبلاگ سعی دارد با هدف افزایش اطلاعات عمومی افراد در زمینه برق، آشنایی و ارتباط دانشجویان با صنعت و همچنین آموزش آنچه یک مهندس برق برای وارد شدن به بازار کار نیاز دارد گامی هرچند کوچک ، در راستای تربیت نیروی کار آماده باشد.

آخرین نظرات
  • ۲۴ ارديبهشت ۰۱، ۰۸:۲۵ - Ali
    ممنون.
  • ۸ ارديبهشت ۹۹، ۱۱:۱۷ - mnr
    تشکر


بسیاری از دانشجویان گرامی و عزیزان علاقمند به الکترونیک به خوبی با نرم افزار Electronic Workbench آشنا می باشند و از توانایی های آن در طراحی مدار و حل مسائل وابسته به خوبی آگاهی دارند. موسسه توسعه دهنده این نرم افزار National Instruments با توجه کامل به گستردگی استفاده از آن و نیاز به تغییرات چندی، اینک نسخه جدید نرم افزار را با نام NI Circuit Design Suite منتشر نموده است که در اصل شامل دو نرم افزار NI Multisim و NI Ultiboard می باشد. هدف از ادغام دو نرم افزار تحت نام واحد، ارائه بسته یکپارچه ای می باشد که بیشتر نیاز کاربران بتواند مرتفع سازد.
قسمت اول نرم افزار Circuit Design که شامل NI Multisim است محتوی امکانات:
انتخاب قطعات الکترونیک Componens - انتقال قطعات به تخته رسم یا همان Workbench - اتصال قطعات به یکدیگر و استفاده از ابزارهای مجازی نظیر منابع تغذیه Powe Supply، مبدل های سیگنال Signal Generator و وسایل نشان دهنده نظر ابزارهای سنجش Multimeter و Oscilloscope می باشد در این قسمت همچنین امکان شبیه سازی مدار از برجسته ترین قابلیت های نرم افزار می باشد که برای شروع آن تنها کافی بر روی کلید مجازی موجود بر روی تخته رسم کلیک فرمایید.

توسعه قطعات موجود در این بخش نیز از صفات بارز در نسخه جدید می باشد که به 12000 قطعه افزایش یافته است و قطعات بسیار جدید را نیز در بر می گیرد.
در  قسمت دوم نرم افزار Circuit Design و به منظور طراحی PCB یا همان Printed Circuit Board فیبر مدار چاپی، از مدل NI Ultiboard استفاده گردیده که البته خود نرم افزار کامل و مفصلی محسوب می گردد. در این نرم افزار علاوه بر قطعات تعریف شده در Multisim، مشخصات فیزیکی تقریبا 99% درصد از مجموع قطعات تجاری موجود در بازار و پاره ای قطعات، با مشخصات نظامی، در بانک اطلاعاتی گسترده ای گرد آوری گردیده است.
دسترسی به شمای فیزیکی هر قطعه از این مجموعه بسیار آسان و تنها بایک کلیک موس و ثبت  برای آن ، امکانپذیر میباشد دسترسی به لایه های مختلف Label(در صورتی که از فیبر چند لایه استفاده شده باشد) بسیار ساده بوده و حاصل کار حتی به شکل برد نهایی با همه قطعات از زوابا مختلف قابل رویت می باشد.
الگوریتم های اتصال اتوماتیک قطعات به یکدیگر بهبود فراوان یافته است و تقریبا برای مدارهای ساده نیازمند استفاده از لایه های اضافی نمی باشد، همچنین امکان انتقال کامل پروژه ها از Multisim به Ultiboard به صورت کامل پیش بینی گردیده است.

قابلیت های کلیدی نرم افزار NI Multisim & Utilboard:
- یک محیط توسعه یافته استاندارد برای accessible capture, SPICE simulation, and PCB layout
- امکان ترکیب schematic capture و شبیه سازی Multisim کامل با طرح کامل Ultiboard
- مجموعه ای قدرتمند از ابزار شبیه سازی تعاملی و تجزیه و تحلیل SPICE برای اعتبار سنجی و طراحی
- ادغام
Seamless به وسیله ی یک لایه ی انعطاف پذیر و محیط مسیریابی برای چهار لایه، طرح های 1400-pin
- کاهش خطاهای prototype و زمان market به وسیله ی طراحی یکپارچه ی جریانی از شماتیک به     layout


مشخصات

شرکت سازنده: National Instruments

حجم فایل: 707 مگابایت

رمز فایل و منبع :

www.p30download.com


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی